Facebook problem

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by jacobyguy, Jul 27, 2012.

  1. jacobyguy
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    Mar 7, 2012
    #1
    Hi,
    yesterday i update my iMac to 10.8. Since then i cant open my Facebook. the upload of the page stuck in the beginning, then the page became white. I delete the cookies, and then i could get the page where you write your email and password, but not to my account.*
    thanks, Guy
     
  2. rocoloco
    Expand Collapse
    macrumors member

    Joined:
    May 3, 2011
    #2
    i would just like to add that mine also sticks from time to time
     
  3. btbrossard
    Expand Collapse
    macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Location:
    Chicagoland
    #3
    I haven't had any problems with Facebook on Safari 6 under 10.8.

    Do you use HTTP or HTTPS for Facebook?
     
  4. jacobyguy
    Expand Collapse
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 7, 2012
    #4
    Sorry, but what it HTTP?
    And now I can't enter other website that ask a password
     
  5. SpyderBite
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    SpyderBite

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Location:
    Xanadu
    #5
    Did you try resetting Safari? Safari>Reset Safari from the Menu Bar.

    Might be getting stuck on a cached file or cookie.
     
  6. jacobyguy
    Expand Collapse
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 7, 2012
    #6
    Yes, but it still the same.
    When im on "private browsing" everything works great. Why? ):
     
  7. btbrossard
    Expand Collapse
    macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Location:
    Chicagoland
    #7
    Sounds like Safari might be a bit busted for you. I would try resetting Safari and see if that helps.

    I was talking about secure Facebook browsing (which would show HTTPS in the address bar instead of the standard HTTP). It can help (although it may break Facebook games if you play those - I avoid them at all costs).
     

    Attached Files:

  8. jacobyguy
    Expand Collapse
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 7, 2012
    #8
    That didn't change anything ): agin, on "private browsing" everything works excellent
     
  9. jacobyguy
    Expand Collapse
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 7, 2012
    #9
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1168976
    I think that I have the same problem, but where are these files?!
     
  10. btbrossard
    Expand Collapse
    macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Location:
    Chicagoland
    #10
    Either your user library folder or the system library folder.

    Did you reset safari? (click all the boxes)
     

    Attached Files:

  11. jacobyguy
    Expand Collapse
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 7, 2012
    #11
    Its still not working. you have another idea?
     
  12. btbrossard
    Expand Collapse
    macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Location:
    Chicagoland
    #12
    Clean install? Or a hammer?
     

    Attached Files:

  13. Matari
    Expand Collapse
    macrumors member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    #13
    10.8.1: Facebook loading problems

    Hi all, Since last night I am having major problems logging into facebook. I have used every browser there is and they are all giving me this screen (attached)

    I have cleared cookies, reset Safari, rebooted.

    I can load facebook no problem on my older macbook pro. It wouldn't matter, but I am part of a group of facebook to do with work, so I need it to be OK. Anybody got any advice?

    MacBook Pro 13"
    10.8.1
     

    Attached Files:

  14. Matari, Aug 27, 2012
    Last edited: Aug 27, 2012

    Matari
    Expand Collapse
    macrumors member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    #14
    10.8.1: facebook problem

    Seem to have solved the problem by updating Little Snitch. But tonight it has reverted. Help anyone?
     

Share This Page