Facebook Video chat not working after Mountain Lion Upgrade

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by Abbas, Aug 4, 2012.

  1. macrumors member

    Jul 9, 2008
    Have an 11" 2011 MBA and I upgraded to Mountain Lion. However, Facebook video chat has stopped working- tried with both Safari and Chrome. The popup shows the video but then freezes and I can't see the person on the other end.
  2. macrumors member

    Apr 22, 2011

    people use Facebook Video?

    haha, jk. I believe it's a Java app, and I know there was a recent Java update, are you up to date?
  3. macrumors 68040


    Dec 16, 2011
    What current browser are you using? What is your current Java version?
  4. macrumors 6502a

    Feb 26, 2011
    Las Vegas, NV
  5. macrumors newbie

    Jul 6, 2011
    I am having the same problem on my MBA ''13 running Mac OSX Mountain Lion.

    Other people can see and hear my perfectly fine, but on my screen the video image stutters and hangs. Any way to resolve this problem? The Java has been updated.

    Incredibly frustrating! It happens in every browser, so that is not the problem. It is also not related to my account, since i can log-on on a different computer and it works fine.

    Totally in the dark here, so help would be greatly appreciated.
  6. macrumors newbie

    Sep 27, 2012
    I am having the same problem.

    Does anyone know anything about an update or fix?
  7. macrumors member

    Mar 4, 2011
    Try Skype or a Google + hangout just to test them. It could just be poor internet. My screen lags terribly when my roommates are on netflix or something along those lines.

    Google + seems to work the best when that happens.
  8. macrumors newbie

    Jan 6, 2012
    Has anyone found a fix for this? It happens to me everytime and it is so frustrating!! I have an late 2011 MBP 13'
  9. macrumors newbie

    Feb 26, 2010
    Same issue on MBA 2011

    I am having the exact same issue here. Have tried using Chrome and Safari, same situation...
  10. macrumors newbie

    Jul 16, 2013
    Same issue on MacBook Air 11" on OS 10.8.4 with 1.6Ghz i5

    It's 6 months since the last post and I still have this problem. Has anyone found a fix?

Share This Page