fast user switching icon/name - disappeared!

Discussion in 'macOS' started by MrLee, Jan 8, 2006.

  1. MrLee macrumors newbie

    Sep 18, 2005
    Having never had a problem with fast user switching, suddenly the name/icon to allow switching between different accounts has vanished.

    Needless to say, fast user switching is enabled on both accounts. Even after unchecking and then re-checking before starting up again, I've had no joy at all.

    Anybody had a similar problem, or get any advice?

  2. Counterfit macrumors G3


    Aug 20, 2003
    sitting on your shoulder
    Try opening Activity Monitor, and force quitting SystemUI Server. Don't worry, all it runs is the menubar stuff, and doesn't require you to logout. It will start itself again in a few seconds.
  3. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Apr 3, 2004
    Adelaide, Australia
    If restarting SystemUI Server doesn't help, then I'd disable then re-enable Fast User Switching in the System Preferences.

    If that doesn't help then I'd try removing and where XXX is a bunch of seemingly random numbers. You can find both of these through Spotlight. Take them out of the folder you find them in and place them on the desktop before restarting (although a simply log out should suffice). This will result in the creation of default versions in their place. If it doesn't help your problem, then put the original PLIST files back where you found them (replacing the new ones) and restart again. :)
  4. MrLee thread starter macrumors newbie

    Sep 18, 2005
    Thanks guys.

    Unfortunately, I've tried everything you've suggested and had no success.

    Although whilst I could find, I couldn't find Is that a problem?

    Thanks again.

Share This Page