FCE 2 and FCP5

Discussion in 'Digital Video' started by puckhead193, Feb 27, 2007.

  1. puckhead193 macrumors G3

    puckhead193

    Joined:
    May 25, 2004
    Location:
    NY
    #1
    If were to start a project in FCP 5 could i open it in FCE 2 and edit if i use my external drive?
     
  2. LethalWolfe macrumors G3

    LethalWolfe

    Joined:
    Jan 11, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #2
    I've never tried it but I'm gonna say "no" w/about 99.99% confidence.


    Lethal
     
  3. Multimedia macrumors 603

    Multimedia

    Joined:
    Jul 27, 2001
    Location:
    Santa Cruz CA, Silicon Beach
    #3
  4. bigbossbmb macrumors 68000

    bigbossbmb

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Location:
    Pasadena/Hollywood
    #4
    FCP 5 files won't open on FCP4 or 4.5...there is no way it would open in any version of FCE
     
  5. theWholeTruth macrumors member

    Joined:
    Sep 27, 2006
    #5
    XML Export

    XML export solves the problem for FCP. Sorry OP, won't work with FCE.

    For anybody wondering how to do it, it's simple, but here's a detailed workflow.

    http://www.kenstone.net/fcp_homepage/xml_export_FCP_5_to_4.html
     
  6. puckhead193 thread starter macrumors G3

    puckhead193

    Joined:
    May 25, 2004
    Location:
    NY
    #6
    I did my project and now i want to export it back onto the tape, but it isn't working... When i did the print to video, it goes but when i play it back all i get is blue...
    I'm using a sony DVCAM

    edit never mind - i forgot to press record :eek: :eek:
     

Share This Page