Final Cut Pro in Lion Developer Preview 3

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by skenchand503, May 17, 2011.

  1. skenchand503
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    May 17, 2011
    #1
    Hello Everyone, I'm a mac user in Hong Kong, and a I've a trouble about Final Cut Pro in Lion Developer Preview 3.

    I've upgraded the Lion though Software Update, but after the update, Final Cut Pro always crash when I launch it. Do anyone have the same problem?

    Thanks for all. And sorry that my english isn't good enough.
     
  2. AWallen90
    Expand Collapse
    macrumors 6502

    Joined:
    Sep 15, 2009
  3. Outsider
    Expand Collapse
    macrumors regular

    Outsider

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    North Carolina
    #3
    I would file a bug report with apple. You can always try reinstalling your test machine from scratch and installing FCP on Lion.

    Good thing this is a test machine you're working on. Imagine if this was your production machine and you were screwed?!
     
  4. one1
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Location:
    Chattanooga, TN
    #4
    I was able to duplicate your issue by installing Final Cut pro onto my DP3 and it did crash on opening as well. FYI.
     
  5. skenchand503
    Expand Collapse
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 17, 2011
    #5
    This is a test machine also a production machine. Luckily I've backup a full SL system to my external
     
  6. Outsider
    Expand Collapse
    macrumors regular

    Outsider

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    North Carolina
    #6
    That's what I normally do. You're right though, to be fully testing a new OS, you have to run it like a production machine to be able to test real world conditions. Luckily I keep a complete backup of my user files and have a contingency plan to restore to a workable state if things go tits up.
     
  7. skenchand503
    Expand Collapse
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 17, 2011
    #7
    So do you use FCP crash in Lion DP3???
     

Share This Page