Firefox Problem.

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by MankieApple, Nov 16, 2005.

  1. MankieApple macrumors member

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Location:
    UK
    #1
    Well to be honest it isnt so much a problem it is just that when ever i use firefox it mounts to my desktop everytime which is rather iritating and spoils my nice minimal desktop. Does anyone else have this problem? Has anyone been able to fix the problem?

    I am fairly sure i have properly installed it but i just wonder if it is only me.

    Many thanks

    Mankie:)
     
  2. Bear macrumors G3

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Location:
    Sol III - Terra
    #2
    Did you copy Firefox to /Applications?
    Are you running from the copy in /Applications?
     
  3. MankieApple thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Location:
    UK
    #4
    Yeah im running it from applications, thanks for the help guys, im just going to try out a few other things to see if it helps.
     
  4. grapes911 Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #5
    I don't think you are. If an image is mounting, you are opening a .dmg (or other image file). You should not be opening an image file. Rather you should be opening a .app file (the .app probably won't be shown). Are you sure you read the guide I posted?
     
  5. MankieApple thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Location:
    UK
    #6
    Hey thanks very much guy i have fixed the problem. I had basically been a total noob and just slapped the dmg file on my dock instead haha.

    Thanks again grapes911!! :)

    Case closed.
     
  6. grapes911 Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #7
    No problem. I'm glad you got it all worked out. :cool:
     

Share This Page