Firefox vs IE

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by quigleybc, Feb 7, 2007.

  1. quigleybc macrumors 68030

    quigleybc

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Location:
    Beautiful Vancouver British Columbia, Canada
    #1
    Firefox wins right ?

    not today it doesn't, unless someone can help me out.

    I need to copy a line of text and paste it into Excel, (i'm on a Peecee right now)

    in IE when I paste the line of text, each word gets pasted into a seperate Cell, AWESOME !

    in Firefox, everything I copied gets pasted into One cell.......boooooo


    Any idea how to get Firefox to paste individual words into individual cells the way that IE does?

    I have IE 6 open right now.....and I feel......dirty.....and ashamed.....

    :(
     
  2. clevin macrumors G3

    clevin

    Joined:
    Aug 6, 2006
    #2
    its about finish the work, nothin to be ashamed of. go ahead use IE
     
  3. quigleybc thread starter macrumors 68030

    quigleybc

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Location:
    Beautiful Vancouver British Columbia, Canada
    #3


    This is true, and I'm using IE....

    just trying to find a solution for FF if anyone knows....:eek:
     
  4. Sdashiki macrumors 68040

    Sdashiki

    Joined:
    Aug 11, 2005
    Location:
    Behind the lens
    #4
    MS like to keep its "suite" of standards, well, standard.

    So that what looks like THIS in Excel will also look like THIS in word, outlook, and IE i assume.

    FF, probably cant do this without some sort of add-on....
     
  5. quigleybc thread starter macrumors 68030

    quigleybc

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Location:
    Beautiful Vancouver British Columbia, Canada
    #5


    Sadly, I think you're right.

    Any thoughts on the add on / plug in ?
     
  6. Sdashiki macrumors 68040

    Sdashiki

    Joined:
    Aug 11, 2005
    Location:
    Behind the lens
    #6
    id say google, or try some FF forums?

    maybe request an addon?
     

Share This Page