First neooffice now openoffice...

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by tbluhp, Apr 3, 2007.

  1. tbluhp macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 6, 2006
    #1
    When I click the openoffice icon it starts and then starts up the x11 few seconds later openoffice quits and does not say why?

    I did delete the pref and such and still no luck what going on?

    Also neooffice use to work yesterday but now it does not. I did also repair permessions and nothing.
     
  2. Osarkon macrumors 68020

    Osarkon

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Location:
    Wales
    #2
    Try using a program such as uApp or AppZapper to remove the programs and all associated files, then try installing again. NeoOffice is a better choice in my opinion, much easier to work with.
     
  3. tbluhp thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 6, 2006
    #3
    Done with uApp and reinstalled openoffice still the same :(

    All other apps work? Though I use ppc and the app is in intel but on the openoffice site it will not let me download anything dont know why?
     
  4. rogersmj macrumors 68020

    rogersmj

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Location:
    Indianapolis, IN
    #4
    Wait, you have a PPC Mac and you're using Intel binaries? Yeah, that's not going to work. Get the PPC binaries.
     
  5. tbluhp thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 6, 2006
    #5
    I did get the ppc version and now everything works ok. Neooffice seems not to work though but oo does.
     

Share This Page