FM radio not working 6th gen Nano

Discussion in 'iPod' started by ziggy2bravo, Dec 25, 2011.

  1. ziggy2bravo
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    Dec 25, 2011
    #1
    Hi, I'm new to the forum hoping for some Nano guidance. I just bought my mother a new Nano for Christmas. One of the functions she was most interested in was the FM radio. We unpacked her nano and got it set up, plugged in the ipod earbuds-no radio. I thought my house might be some weird dead zone but my Mom is having the same problem at her house. Is there anything you would recommend she try? Different headphones? Resetting the ipod? Any help is definitely appreciated.
     
  2. 0dev
    Expand Collapse
    macrumors 68040

    0dev

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Location:
    127.0.0.1
    #2
    If an iTunes restore won't fix it, get her to take it back to Apple for a replacement.
     
  3. rgarjr
    Expand Collapse
    macrumors 603

    rgarjr

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    Southern Cal
    #3
    We need more details. What happens? Does the icon not show up?
     
  4. ziggy2bravo
    Expand Collapse
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 25, 2011
    #4
    Even after the the headphones are plugged in the FM tuner window stays grey with the message about plugging in the headphones.
     
  5. rgarjr
    Expand Collapse
    macrumors 603

    rgarjr

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    Southern Cal
    #5
    Try plugging in and out the earphones a few times. It's probably not detecting them.
     

Share This Page