Folding - results @ long time low (?)

Discussion in 'Distributed Computing' started by redeye be, Mar 28, 2005.

  1. redeye be macrumors 65816

    redeye be

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Location:
    BXL
    #1
    I've been folding for a few weeks now and regularly check my and the team's stats on extreme overclocking.
    [​IMG]
    What's up?
    I'm installing a new server next week, i'll make it fold. I do doubt it will make up for the losses. Dropping bad so it seems.
     
  2. mc68k macrumors 68000

    mc68k

    Joined:
    Apr 16, 2002
    #2
    maybe its something on stanford's end

    that drop in output looks suspicious
     
  3. wrldwzrd89 macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #3
    My production average has flat-lined. I think this is because I haven't been folding for over 5 months and I'm working on a fairly large Tinker (I've already spent over 7 days on it, and my iMac is the only machine I have actively folding).
     
  4. daveL macrumors 68020

    daveL

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Location:
    Montana
    #4
    I noticed this trend over the weekend. Spring break? I don't know, but it is very dramatic. Personally, my output has been peaking this past week. Curious.
     
  5. vannote macrumors member

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Location:
    NYC
    #5
    Tinker storm here, and my stats look like the teams stats. I looked at some of the top producers and it is all the same...
     
  6. wrldwzrd89 macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #6
    Good news! I'm almost done with that Tinker. Just 2 frames to go!
     
  7. redeye be thread starter macrumors 65816

    redeye be

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Location:
    BXL
    #7
    team production is back up near 52000 pts.
    Let's keep it up.

    To infinity and beyond ;)
     
  8. daveL macrumors 68020

    daveL

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Location:
    Montana
    #8
    I've got 4 cpus that have been running nothing but tinkers for what seems like weeks.
     
  9. Dreadnought macrumors 68020

    Dreadnought

    Joined:
    Jul 22, 2002
    Location:
    Almere, The Netherlands
    #9
    definately a (s)Tinker Storm. I notice it too. Common 1300 series, where are you when I need you!!!
     
  10. 840quadra Moderator

    840quadra

    Staff Member

    Joined:
    Feb 1, 2005
    Location:
    Twin Cities Minnesota
    #10
    I hope I can help :)

    I just started folding

    Dual 2.0 G5 Folding 75% of the week
    Dual 533 G4 Folding 24/7 starting tonight
    G5 500 MHZ Folding 24/7 (until it crashes) which it does often :(
    Dell Latitude D505 1.2 GHZ Folding 24/7 if possible, or when at work
    Dell Optiplex P4 3.2 HT Folds when I am at work (36 hours a week)

    I know it isn't much compared to allot of the G5 Farms out there, but I am excited to be helping the project!!

    If they had a client that would install on 68k, and older powermacs to fold scrap protien samples, I would have a few more computers helping the cause :) .
     
  11. Dreadnought macrumors 68020

    Dreadnought

    Joined:
    Jul 22, 2002
    Location:
    Almere, The Netherlands
    #11
    Welcome Quadra, everything helps, and that is a pretty folding farm! Don't quit on us after a couple of weeks, but keep it going!
     
  12. trainguy77 macrumors 68040

    Joined:
    Nov 13, 2003
    #12
    It looks like we are finally pulling out of the nose dive! Very uneven but hey! Yeah team! :) :)
     
  13. 840quadra Moderator

    840quadra

    Staff Member

    Joined:
    Feb 1, 2005
    Location:
    Twin Cities Minnesota
    #13
    I have completed 3 WU's 2 more are almost done..

    my Dual 533 takes LONGER then my single 500, not sure what is going on with that, but those will be done next week :)
     
  14. Macaholic G5 macrumors newbie

    Macaholic G5

    Joined:
    Sep 11, 2004
    Location:
    1 Infinite Loop
    #14
    Tinkers are SLOOOOOOOW on anything less than a G5. A bit of friendly advice would be to turn off 5MB units and leave -advmethods on. I can guarantee you will download a regular Gromac without fail. There just are not enough of the 5MB Gromacs to go around so you are being defaulted to Tinkers. Keep up the fold!
     
  15. neoelectronaut macrumors 68020

    neoelectronaut

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Location:
    Southeastern Louisiana
    #15
    Nevarmind, the site doesn't allow remote linking.
     
  16. 840quadra Moderator

    840quadra

    Staff Member

    Joined:
    Feb 1, 2005
    Location:
    Twin Cities Minnesota
    #16

    I am not sure how to set those options with the Terminal version. All but the Dual 533 has completed 1 work unit, many have done 3 or more. The 533 has just reached 50% each processor on the current Work Unit they are processing.

    My G5 keeps getting a 638 on one processor, and sometimes the 2nd will get them, but today it is flying through p231's.

    My
     
  17. brap macrumors 68000

    Joined:
    May 10, 2004
    Location:
    Nottingham
    #17
    Trying to get over the cashflow problems here, I've not put a work unit out since March 6th... people keep sending me broke components. Sounds like you need all the help you can get :(
     
  18. stubeeef macrumors 68030

    stubeeef

    Joined:
    Aug 10, 2004
    #18
    Well things are kicking for now, way to go gang! Looks like we have temporarily stalled the k-nig-its, and set long term sites on a few in our lead. Should would be nice to keep this up!

    Go!
     

Share This Page