Found out how to play runescape on your mac

Discussion in 'Games' started by phill1234, Apr 1, 2006.

  1. phill1234 macrumors member

    phill1234

    Joined:
    Feb 21, 2006
    #1
    I saw a previous thread that they couldnt play runescape on their mac anymore... well you only have to use Mozzila firefox
     
  2. Sangel123(alach macrumors newbie

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Location:
    in front of my mac
    #2
    ty

    :D ty so much for the info ive been trying to get it to work forever:p
     
  3. nitynate macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Location:
    Clearwater, FL
    #3
    No you dont have to.


    Just click anywhere in the black screen that appears.



    .... :rolleyes:
     
  4. Miguey macrumors 6502

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Location:
    So Cal 909
    #4
    you do mean camino right? yep, i played that game for a little bit...but they update it so much, if you are gone for a week without playing you missed out on so much...
     
  5. Sangel123(alach macrumors newbie

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Location:
    in front of my mac
    #5
    i already tried because it works on my bros comp when he does that but mines to friken old.
     
  6. Sayer macrumors 6502a

    Sayer

    Joined:
    Jan 4, 2002
    Location:
    Austin, TX
    #6
    Uhm, no they don't update weekly. You may miss holiday events, or initial rollout of new quests, but they still work a week later - and are less crowded.

    What really buggers me is once you pay, you have to keep paying or else lose all ability to use your "members-only" stuff, your bank account can no longer accept as many items meaning you cant put new stuff in it if its too full and all your equipment becomes all but useless as you cant equip it.

    And the suits wonder why the movie/music subscription market is a flop. Duh...
     

Share This Page