Freaky goings on my powerbook

Discussion in 'General Mac Discussion' started by JonoColesUK, Mar 15, 2005.

  1. JonoColesUK macrumors member

    JonoColesUK

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Location:
    London UK
    #1
    Okay so maybe not that freaky but quite often when i open pages like purevolume.com or other i get a wierd picture where an item should be.

    The picture is a quicktime symbol on a roll of film that is ripped at the bottom.

    Has anyone ever experienced this before? What can I do to rectify my problem?

    I'm using firefox if that helps.

    I hope i described it ok? :confused:

    Cheers

    Jono


    EDIT: it only happens in firefox safari is running fine

    :S
     
  2. JonoColesUK thread starter macrumors member

    JonoColesUK

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Location:
    London UK
    #2
    anybody??? :confused:

    its really annoying because it meens i cant access lots of sites

    it usually band websites and clothing websites that i have issues with

    cheers

    jono
     
  3. SteveC macrumors 6502

    Joined:
    Jul 7, 2003
    #3
    I believe that means the media file is broken/invalid...?

    Also, make sure you have the most recent version of QuickTime.
     
  4. JonoColesUK thread starter macrumors member

    JonoColesUK

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Location:
    London UK
    #4
    If the media file was broken or invalid then it wouldnt run in safari either and my quicktime is all up to date including third party sources.

    I think im just gonna go back to using safari cos firefos just aint working out for me :rolleyes:

    Ah well
     

Share This Page