Free Bryce 5.0 till Sept. 6th

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Mr. Anderson, Aug 23, 2006.

  1. Mr. Anderson Moderator emeritus

    Mr. Anderson

    Joined:
    Nov 1, 2001
    Location:
    VA
    #1
    Go here
    to download a free version. While not the best 3D software out there, it does have some use and you can easily make some nice imagery.

    D
     
  2. FredClausen macrumors regular

    FredClausen

    Joined:
    Aug 7, 2006
    Location:
    KALM
    #2
    Nice find. Too bad Bryce 5.0 isn't compatible with Tiger.
     
  3. Mr. Mister macrumors 6502

    Joined:
    Feb 15, 2006
    #3
    Oh man, I was so nasty at Bryce when I was 11 or 12, now I'm really sad I didn't keep any of the images.
     
  4. SilentPanda Moderator emeritus

    SilentPanda

    Joined:
    Oct 8, 2002
    Location:
    The Bamboo Forest
    #4
    :) I was all happy until you made my smile turn upside down... :(
     
  5. whocares macrumors 65816

    whocares

    Joined:
    Oct 9, 2002
    Location:
    :noitаɔo˩
    #5
    Stop whining, it's free. ;) :p

    But I understand your feeling. Luckily I'm still running Panther. :cool:
     
  6. FredClausen macrumors regular

    FredClausen

    Joined:
    Aug 7, 2006
    Location:
    KALM
    #6
    LOL!

    :) Don't get me wrong, giving Bryce away for free is really nice of them.
     
  7. emw macrumors G4

    emw

    Joined:
    Aug 2, 2004
    #7
    Why do you think it's free? ;) I may download it just to have it incase I back down to Panther on an external drive or something. Might come in handy.

    Thanks for the link!
     
  8. Mav451 macrumors 68000

    Mav451

    Joined:
    Jul 1, 2003
    Location:
    Maryland
  9. trainguy77 macrumors 68040

    Joined:
    Nov 13, 2003
    #9
    it works fine with tiger here. :eek:
     
  10. jsw Moderator emeritus

    jsw

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Location:
    Andover, MA
    #10
    Works fine with Tiger on my MBP - just downloaded and installed it.
     
  11. Bobdude161 macrumors 65816

    Bobdude161

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Location:
    N'Albany, Indiana
    #11
    HAHAHAHA fools!! 10.3.9 roxxorz!!
     
  12. jsw Moderator emeritus

    jsw

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Location:
    Andover, MA
    #12
    But it's pwned by 10.4.7. Which also runs Bryce 5.0. ;)
     
  13. Island Dog macrumors 6502a

    Island Dog

    Joined:
    Sep 11, 2005
    Location:
    St. Cloud, FL.
    #13
    I cannot save in Bryce in 10.4.7. Anybody else have this problem?
     
  14. vohdoun macrumors 65816

    vohdoun

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Location:
    Far away from Earth.
    #14
    Same, whatever happens I have to cmd option esc as clicking save/save as somehow makes the menubar hide permantly.

    Probably explains why 5.5 crashes under Tiger.
     
  15. Bobdude161 macrumors 65816

    Bobdude161

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Location:
    N'Albany, Indiana
    #15
    RE: pwnt

    not quite.

    :D

    took forever to type that god awful serial number. it was like i was typing in a code to gain access to the world's nuclear missles. wasted 10 minutes of my life with no copy and paste option. nice program anyways
     
  16. vohdoun macrumors 65816

    vohdoun

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Location:
    Far away from Earth.
    #16
    cmd c + cmd v if theres no copy and paste menu. Works everytime.
     
  17. fblack macrumors 6502a

    fblack

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    USA
    #17
    No, havent had that problem at all. What is everyone running? Is it on G5s, mostly or what? On my G4 dont have any problems so far. Saves ok in 10.4.7. I can even import it into photoshop without problems. I find the rendering a little slow, tho. I think their recomended requirements should be 1.25mhz. I cant imagine running it on their minimum 500mhz, gaaaak! :eek:

    Whoa, what was up with that serial # ? LOL :D

    Anyone gone for the $20 upgrade to 5.5?
     
  18. vohdoun macrumors 65816

    vohdoun

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Location:
    Far away from Earth.
    #18
  19. fblack macrumors 6502a

    fblack

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    USA
    #19
    Dont know just curious if anyone had gone to 5.5. I've been playing around with Bryce and its kind of fun so far. I just found one bug tho, the help function crashes the program. Ow! :( It also doesn't feel complete like its missing alot of presets and textures?

    Anyone know if 6.0 will be universal or what the requirements will be? Maybe 5.5 will be last that can run on G4s? I tried looking real fast but havent seen anything on bryce 6.
     
  20. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #20
    What part of it doesn't make sense? I don't see anything wrong with it.
     
  21. Tehy macrumors regular

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Location:
    Finland
  22. faustfire macrumors 6502a

    faustfire

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Location:
    California
    #22
    I cant believe this program is still around, its been bought and sold how many times?!
     
  23. fblack macrumors 6502a

    fblack

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    USA
    #23
    Why not? Good old Metacreations made many nice little programs like: Painter, Infini-D, Poser, Kai's PowerTools etc. There must be a market or they would have just ceased to exist a long time ago. :)
     
  24. SilentPanda Moderator emeritus

    SilentPanda

    Joined:
    Oct 8, 2002
    Location:
    The Bamboo Forest
    #24
    Bump before the last day! I know no bumpage but... it's freeeeeeee!

    Oh wait... now I remember why I didn't get it. It doesn't work in Tiger..


    RAWR!

    Panda SMASH!
     

Share This Page