Front Page Dead

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by TEG, Aug 27, 2005.

  1. TEG macrumors 604

    TEG

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Location:
    Langley, Washington
    #1
    I cannot access the front page of the site. Have evil monkeys invaded the server? Or did someone spill coffee on the keyboard again? Please, I use the front page to get all my recent tidbits of data.

    TEG
     
  2. dubbz macrumors 68020

    dubbz

    Joined:
    Sep 3, 2003
    Location:
    Alta, Norway
    #2
    Probably related somehow to the forum outage a little while ago. (Don't tell me I was the only one).
     
  3. AoWolf macrumors 6502a

    AoWolf

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Location:
    Daytona Beach
  4. GilGrissom macrumors 65816

    GilGrissom

    Joined:
    Mar 13, 2005
    #4
    No, but I'm probably the only one who didn't notice!! Went over my head I think! :confused: :p
    EDIT- Ok, now its affecting me too!! Seemed fine at first, now its not loading! Gutted! Nothing much on the news front on a Saturday though, server maintenance or other problem perhaps? :confused:
     
  5. Phat_Pat macrumors 68000

    Phat_Pat

    Joined:
    May 8, 2004
    Location:
    I Live Where I Live
    #5
    down for me too and also a lot of images are not loading... for instance the bar up top..
     
  6. dubbz macrumors 68020

    dubbz

    Joined:
    Sep 3, 2003
    Location:
    Alta, Norway
    #6
    Good for you! I panicked and started crying. :(

    I'm still a bit shaken.



    (I'm just kidding... mostly)
     
  7. Lacero macrumors 604

    Lacero

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #7
    It's a good thing.™
     
  8. Doctor Q Administrator

    Doctor Q

    Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #8
    All should now be well. (And, yes, I know YOUR is spelled incorrectly.)

    [​IMG]
     
  9. DJY macrumors 6502a

    DJY

    Joined:
    Dec 20, 2003
    Location:
    Canberra AUST
    #9
    I presume whatever hiccups were there are now resolved...
    as it works for me.
     

Share This Page