Front row for MacPro?

Discussion in 'Mac Pro' started by ^squirrel^, Jun 30, 2006.

  1. ^squirrel^ macrumors 6502a

    ^squirrel^

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Location:
    England
    #1
    Hi all,

    Do you think Apple with include Front Row with the MacPro or will they only aim this a pro users?

    Ta

    Darren
     
  2. jsw Moderator emeritus

    jsw

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Location:
    Andover, MA
    #2
    It's on every new Mac.

    Edit: duh!! *** slaps head ** misread your post. Sorry!!! :eek:
     
  3. p0intblank macrumors 68030

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Location:
    New Jersey
    #3
    I too am wondering this. Being the pro machine, I have my doubts. However, I can't imagine Apple just not including it on the Mac Pro. All they'd have to do is include an infrared port in a place that's not very noticeable.
     
  4. yellow Moderator emeritus

    yellow

    Joined:
    Oct 21, 2003
    Location:
    Portland, OR
    #4
    And I don't see that changing anytime in the near future. It's a nice "bell & whistle" they can use to try and sell their hardware. Checkout this pointless little feature that we have that no one else has, pretty cool, huh?
     
  5. zap2 macrumors 604

    zap2

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Location:
    Washington D.C
    #5

    The MacBook Pro has it, and its a "Pro" computer
     
  6. p0intblank macrumors 68030

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Location:
    New Jersey
    #6
    Yes, yes, I realize that. I didn't think of that until after I posted my reply. :eek:
     
  7. jsw Moderator emeritus

    jsw

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Location:
    Andover, MA
    #7
    I feel embarrassed for misreading MacPro as MacBook. It was a long night....:eek:

    Anyway, I agree it'll be on the Mac Pro, if for no other reason than because I expect them to put the IR port to use in other ways in the future, so I expect an IR port and remote, which strongly implies they'll add Front Row.
     
  8. JackSYi macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 20, 2005
    #8
    I can definitely see Apple putting it in the Mac Pros.

    On a side note, I believe that logically the Apple Cinema Displays will also get built-in iSight cameras.
     
  9. ^squirrel^ thread starter macrumors 6502a

    ^squirrel^

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Location:
    England
    #9
    Thanks for all your input regarding the Front Row issue.

    If Apple do put iSight into their displays, it's a shame because they are forcing Mac mini owners to buy Apple's display if they want the iSight. Some people have them hooked up to their tv so there is no reason to buy a Apple screen.
     
  10. kevin.rivers macrumors 6502a

    kevin.rivers

    Joined:
    Dec 4, 2005
    #10
    Yes it will be in Mac Pros.

    No iSight in ACD.

    Steve Jobs told me so.
     
  11. yellow Moderator emeritus

    yellow

    Joined:
    Oct 21, 2003
    Location:
    Portland, OR
  12. ^squirrel^ thread starter macrumors 6502a

    ^squirrel^

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Location:
    England
    #12
    is that an offer to send me one over?
     
  13. yellow Moderator emeritus

    yellow

    Joined:
    Oct 21, 2003
    Location:
    Portland, OR
    #13
    Nope.

    Just pointing out that amount of customers that cannot get an iSight is limited.
     

Share This Page