Front Row on any mac, actually works

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Cfg5, Nov 23, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cfg5 macrumors regular

    Joined:
    Nov 27, 2003
    Location:
    California
    #1
    http://www.crapcracksRus.com

    This guy made a front row hack that actually works, follow all the directions on that page and it should work for you too. I've done it, and so far no problems. DVDs work, and iTunes doesn't screw up all the time.
     
  2. liketom macrumors 601

    liketom

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    Lincoln,UK
    #2
    how long will that link be there? Apple will swoop down and slap a law suit on Macupdate for that
     
  3. FoxyKaye macrumors 68000

    FoxyKaye

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Location:
    San Francisco, Terre d'Ange, Bas Lag, Gallifrey
    #3
    Now the question is, install a haxie with unforseen future consequences, or wait and see if Front Row becomes part of iLife '06?
     
  4. katie ta achoo macrumors G3

    Joined:
    May 2, 2005
    #4
    I ran it for a few minutes when it first came out.

    Then, I felt really guilty about running illegal software, so I deleted it.

    If I really want front row, I'll get an iMac G5 or play with it at the Apple store.

    Yeah, it's cool for the first few minutes, but.. Eh.
     
  5. kwajo.com macrumors 6502a

    kwajo.com

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Location:
    Bay of Fundy
    #5
    i'd consider it if i could get it to run on an external monitor, but I can't without mirroring it
     
  6. Lord Blackadder macrumors G5

    Lord Blackadder

    Joined:
    May 7, 2004
    Location:
    Sod off
    #6
    I'll wait for the legal package to come out....don't need or wan't Front Row bad enough to put on my pirate hat.

    It will be so much better when you can buy it from Apple with a remote and it will just work.
     
  7. sebisworld macrumors 6502

    Joined:
    Jun 24, 2003
    #7
    FrontRow is so slow, it's absolutely ridiculous. It takes 5 minutes to load a three minute video - and this is on an 2.1 Ghz iMac.
     
  8. Will Cheyney macrumors 6502a

    Will Cheyney

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Location:
    United Kingdom
    #8
    I agree. Without the remote the 'experience' just isn't the same.
    I will also be more inclined to use it once it supports external monitors (although, someone on here said it already did?!), and once it is a LOT faster. Still, it is only version 1...
     
  9. ChrisFromCanada macrumors 65816

    ChrisFromCanada

    Joined:
    May 3, 2004
    Location:
    Hamilton, Ontario (CANADA)
    #9
    You clearly have a problem with your set-up or video type.

    News-flash to the original poster this has been around for weeks now!
     
  10. Uma888 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Location:
    Birmingham, United Kingdom
    #10
    huh?

    I know there is some delay, but it aint 5 mins, i run 600mb + *.avi files everynight works fine for me, even before my RAM upgrade

    If it takes longer than 30secs, there might be summit wrong :confused:

    as a genius @ you local apple store

    or

    phone apple
     
  11. liketom macrumors 601

    liketom

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    Lincoln,UK
    #11
    think of the look on the apple genius guy when he explains it lol

    "i'm running a pirated copy of front row on my mac why does it take so long to load up movies "
    err yes sir it's most certainly you iffy copy of front row ... now pee off

    :rolleyes: :D

    EDIT:: he has an 2.1 iMac oops well i thought it was funny - yep CALL APPLE
     
  12. bursty macrumors 6502a

    bursty

    Joined:
    Jan 31, 2004
    Location:
    STL
    #12
    This was posted and locked a few weeks ago when it first came out. I'm sure its a matter of time before this thread gets locked too.
     
  13. ITASOR macrumors 601

    ITASOR

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Location:
    Oneida, NY
    #13
    Still seriously don't understand why people are going and using hacks and such when you can get it to work pretty good without doing any of that.
     
  14. Sean7512 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 8, 2005
    #14
    Is there any way to uninstall this version of front row if you want? If so, which files do you trash?
     
  15. Will Cheyney macrumors 6502a

    Will Cheyney

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Location:
    United Kingdom
    #15
    Could you please explain...?
     
  16. WinterMute Moderator emeritus

    WinterMute

    Joined:
    Jan 19, 2003
    Location:
    London, England
    #16
    How many times do we have to say this?

    You may NOT discuss the use of or the procedure for using pirated software on this Forum.

    MacRumors does not condone the use of pirated software in any way shape or form, and if we catch you using it, it's off to bed without any supper...
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page