Full [Yahoo Finance] site on iPad

Discussion in 'iPad Tips, Help and Troubleshooting' started by .Asa, Jan 27, 2013.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Jan 8, 2013
    Location:
    RIGHT BEHIND YOU!!!
    #1
    Hello everyone
    For a school project, I need to access yahoo finance on my iPad, but unfortunately, yahoo gives me the shrunken-down tablet version of the site. It won't let me do everything I need.
    I am wondering if anyone knows how to make it load the full site?
     
  2. macrumors 65816

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Location:
    Halfway between the Equator and North Pole
    #2
    I did a Google search to find the site, then opened it in Safari on my iPad 2. Did the same thing on my desktop (using Chrome). Both look the same to me.

    What do you need to do?
     
  3. macrumors 68000

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    New Jersey Pine Barrens
    #3
    I don't have an iPad but access the full site all the time on my iPhone. If you go to finance.yahoo.com it does indeed default to the mobile site. However, if you scroll all the way down to the bottom of the page you should see

    View: Mobile | Desktop

    Just tap the Desktop link and you will be taken to the full site. Also, if you link to specific pages on the site, those should be completely shown. I have a link to my portfolio that I view all the time on my phone and it's the same thing that I see on my laptop.
     
  4. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 8, 2013
    Location:
    RIGHT BEHIND YOU!!!
    #4
    I need to create a portfolio, with some sort of custom view. The create new portfolio is not the same as on a desktop, or at least it doesn't work the same.
     
  5. macrumors 68000

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    New Jersey Pine Barrens
    #5
    Well I access my portfolio custom view on my iPhone and it looks exactly the same as it does on my MacBook Air and MacBook Pro. You just need to use the desktop version on your iPad, as I described above.

    But I don't know, maybe this is different on the iPad and iPhone? I wouldn't think so though.
     

Share This Page