G3 Chips

Discussion in 'PowerPC Macs' started by Dr. No, Apr 12, 2006.

  1. Dr. No
    Expand Collapse
    macrumors regular

    Joined:
    Sep 13, 2003
    #1
    I have some old PowerPC G3 350 MHz processors pulled from blue and white towers.

    Will they operate in beige desktops??


    I have a 233 MHz G3 beige desktop, and it would be nice to upgrade the processor.
     
  2. Spock
    Expand Collapse
    macrumors 68000

    Spock

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Location:
    Vulcan
    #2
    With the proper jumper setting I think they will work
     
  3. SmurfBoxMasta
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    SmurfBoxMasta

    Joined:
    Nov 24, 2005
    Location:
    I'm only really here at night.
    #3
    yep, they'll just run @ multiples of 66mhz (233, 366 ect ) instead of the B&W's 50mhz (350, 400 ect)
     
  4. dmw007
    Expand Collapse
    macrumors G4

    dmw007

    Joined:
    May 26, 2005
    Location:
    Working for MI-6
    #4
    Yes, I believe that as Spock has said, all you need to do is adjust the jumper settings and your G3 should work.
     
  5. Spock
    Expand Collapse
    macrumors 68000

    Spock

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Location:
    Vulcan

Share This Page