Gamepads in KOTOR

Discussion in 'Games' started by imac_japan, Oct 13, 2004.

  1. imac_japan macrumors member

    imac_japan

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Location:
    Japan
    #1
    I just ordered KOTOR and was wondering if it had gamepad support. If not - has anyone tried to map the keys to a gamepad ???

    Thanks
     
  2. Laslo Panaflex macrumors 65816

    Laslo Panaflex

    Joined:
    May 1, 2003
    Location:
    Tokyo
    #2
    I have KOTR, and you don't need to use a gamepad, the mouse and keyboard work way better than any gamepad IMHO.
     
  3. pgc6000 macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 12, 2004
    #3
    Aspyr doesn't usally add gamepad support. But the keyboard can be a lot better.
     
  4. Converted2Truth macrumors 6502a

    Converted2Truth

    Joined:
    Feb 6, 2004
    Location:
    Hell@HighAltitude
    #4
    How's that game run on You're 9600pro?
     
  5. RealDeal macrumors member

    Joined:
    Sep 17, 2004
    #5
    Got a Logitech Wingman rumblepad with KOTOR- no joy/support.

    Having KOTOR on an x-box, for the first while on Apple really missed the gameplay and vibration when being shot...have gotten used to it and Apple keyboard/mouse works fine. Bottom line, the x-box dies after a lot of saving due to hard-drive cache errors that memory cards and the phone support cannot rectify- rendering the game (and x-box) unplayable and worthless :mad: .

    This game's great :D, graphics with 5200 ultra about same/little bit better than x-box, but future rumblepad "other" games support would be worthwhile.
     
  6. imac_japan thread starter macrumors member

    imac_japan

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Location:
    Japan
    #6
    Well, I don't want to get an x-box but Im used to playing games with a gamepad. It just seems much more natural and fun....

    Ive got an ibook 1 ghz so the gameplays abit choppy at times so I guess its time to upgrade soon...
     
  7. spkane macrumors newbie

    Joined:
    Nov 22, 2004
    #7

Share This Page