Garage Band - Deleted a solo track, now all others are muted?!

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by c-Row, Aug 16, 2006.

  1. c-Row macrumors 65816

    c-Row

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Location:
    Germany
    #1
    HELP! ;)

    I was jammin' along in Garage Band on my new MBP yesterday when, after deleting a track which had been set to Solo at that moment, all other tracks remained muted. Now the only way to get them playing is to set them all to Solo, but that's quite impractical.

    Has somebody a solution for this? My song wasn't that far advanced, so rebuilding wouldn't be a problem - just don't want to run into the same problem again.
     
  2. kgarner macrumors 68000

    kgarner

    Joined:
    Jan 28, 2004
    Location:
    Utah
    #2
    Sorry if this obvious, but have you tried Undo. You should be able to restore the track, un-solo it, and delete it again.
     
  3. c-Row thread starter macrumors 65816

    c-Row

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Location:
    Germany
    #3
    I could if I hadn't saved the song in between and closed GarageBand. I only discovered this after running it next time. :( If only Time Machine was already available...
     
  4. domball macrumors newbie

    Joined:
    Dec 15, 2010
    #4
    The same hapenned to me, I guess it may help:

    1. I duplicated a track turned to solo
    2. I started a empty bar on this track
    3. Deleted the SAME track again
    Turned off the solo button of all and misteryously everything did back to normal.
    :)
    Before it I tryied restarting the Garage Band and also the computer but it didn't work.
    :(
     

Share This Page