Gateway computer will not start/load

Discussion in 'Community Discussion' started by mac000, Aug 13, 2006.

  1. mac000 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 6, 2005
    #1
    My gateway computer will not start at all. I will turn it on and it always takes to the "safe mode.../start windows normally mode" screen.

    I've tried selecting every available option but it continues to restart then it takes me back to the same screen. What am i suppose to do here? how do i fix this? is there some i can load on startup to fix disk errors or do anything at all?

    thank you
     
  2. ibook30 macrumors 6502a

    ibook30

    Joined:
    Jun 4, 2005
    Location:
    2,000 light years from home
    #2
    If you have the original OS disks - you might want to reinstall those-
     
  3. todd2000 macrumors 68000

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Location:
    Danville, VA
    #3
    I agree, Windows needs a re-install every once in a while
     
  4. lu0s3r322 macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Location:
    Illinois, USA
  5. Abstract macrumors Penryn

    Abstract

    Joined:
    Dec 27, 2002
    Location:
    Location Location Location
    #5
    The community section of a Mac message board is a rather odd place to ask for Gateway help, no?

    Anyway, I'm not sure what you'll have to do, but I say back up all your music and photos, and just do a fresh reinstall like others have said.
     
  6. MalcolmJID macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 1, 2005
    Location:
    England
    #6
    Have you got another PC lying around? If you have, try sticking in the HDD from the Gateway in the other PC as a slave, and back up as much as possible, then just wipe the Gateway HDD and re-install Windows.
     
  7. iSaint macrumors 603

    iSaint

    Joined:
    May 26, 2004
    Location:
    South Mississippi y'all, near the water!
    #7
    Or, It's Windows, what do you expect? :)
     

Share This Page