Give the function command+tab to the mouse

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by tirengarfio, Oct 22, 2006.

  1. tirengarfio macrumors newbie

    Joined:
    Oct 14, 2005
    #1
    Hi,

    i have a 5 buttons mouse.

    Anyway to give TWO of them the function command+tab?

    For example the third and the fourth button.
     
  2. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #2
    You can probably use a mouse utility like...

    http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/27620

    I think this one actually has an application cycling option as a specific feature. The big caveat to assigning it to "cmd-tab" is that if you hit cmd-tab and then release it and hit it again, you do this (apps A, B, C, and D are running)

    A -> B -> A

    NOT

    A -> B -> C

    And so "clicking" Cmd-Tab repeatedly won't do what you hope it will, I think. Cmd-Shift-Tab might though.

    Or hopefully this driver gets around that issue...
     
  3. tirengarfio thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 14, 2005
    #3
    yes its true, it not to much usefull...

    any other idea?
     
  4. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
  5. tirengarfio thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 14, 2005
    #5
    i dont understand "alternate"..

    do you mean if i have installed and tried that app?
     
  6. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #6
    Yes. *le sigh* :rolleyes:
     
  7. tirengarfio thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 14, 2005
    #7
    then, yes.

    But it works in the way you say. Its not not much useful for me...
     

Share This Page