Go to me.com right now...is it working?

Discussion in 'Apple Music, Apple Pay, iCloud, Apple Services' started by jasondirector, Dec 8, 2010.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Dec 8, 2010
    #1
    My computer has been having problems all morning with MobileMe syncing. Can't view the website (actually logged in once to the website, but it quickly dissappeared).

    Is anyone else having this problem? Or is it just me.

    Thanks!
    Jason
     
  2. macrumors 6502a

    Neolithium

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Location:
    Wherever the army needs me.
    #2
    Everything seems to be working just fine with my account.
     
  3. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 8, 2010
    #3
    Is the account on your computer working fine? Because I can still see my e-mail. But I can't view the website at all and my account isn't syncing.
     
  4. macrumors 6502a

    Neolithium

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Location:
    Wherever the army needs me.
    #4
    Yep, synching seems just fine, tested it with a few fake contacts added among web and iphone, website displays fine....
     
  5. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 8, 2010
    #5
    Here's what I'm getting...

    The connection has timed out

    The server at auth.me.com is taking too long to respond.

    * The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
    moments.

    Every other webpage works fine. Very strange.
     
  6. macrumors newbie

    Joined:
    Jul 5, 2010
    #6
    yep- pretty screwed, no access with my apple id to mobileme or itunes; but still receiving email via the mail client.

    It appears the sync protocols are still working

    on 'chat hold' now awaiting apple support tech... will post back

    Jimbo (UK time 10:28 10/12/2010)
     
  7. macrumors newbie

    Joined:
    Jul 5, 2010
    #7
    could it a be DOS attack from wikifreaks?
     
  8. macrumors newbie

    Joined:
    Jul 5, 2010
    #8
    okay, had a password reset link sent to my other account (thank god for gmail hey)

    chat support was helpful and friendly... he's saved me from terminating my mobileme sub... I don't accept failures on a paid service.

    Jimbo
     
  9. macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 5, 2010
    #9
    It's no longer accepting my password...
     
  10. macrumors 68020

    spencers

    Joined:
    Sep 20, 2004
    #10
    Same here.
     
  11. macrumors regular

    Akula971

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Location:
    Perfidious Albion
    #11
    Same here

    Won't accept password, can't login to support forums either. An upgrade or a fault? Mail still working though.
     
  12. macrumors 65816

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Location:
    NYC
    #12
    No problems here. Everything seems to be working for me (no pun intended).
     
  13. macrumors newbie

    Joined:
    Dec 10, 2010
    #13
    I haven't been able to log in all morning/afternoon. I get so frustrated when this happens, which is monthly. I wish it would simply say "Server Down" or something instead of making you think your account was hacked and password/info changed. I have @#$% I need to do and can't until the monthly MobileMe crash is over. ARGH!
     
  14. macrumors newbie

    Joined:
    Feb 12, 2008
    #14
    Won't accept password online

    I am in the same boat - getting email fine on my phone (with password stored) but the site will not accept my password at me.com. Very odd.
     
  15. macrumors 6502a

    H00513R

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Location:
    Indiana
    #15
    Has worked fine since 1 pm for me.
     
  16. macrumors newbie

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Location:
    New York, NY
    #16
    no luck logging in for me either. even after i changed my password.
     
  17. macrumors newbie

    Joined:
    Dec 10, 2010
    #17
    Still no go, this is bad...a FULL day with no access. VERY frustrating.
     
  18. macrumors 6502

    JuanGuapo

    Joined:
    May 21, 2009
    Location:
    Los Angeles, CA
    #18
    Working fine here... have you tried emptying your browser cache?
     

Share This Page