Going to London

Discussion in 'iPad Accessories' started by MajorTCS, Apr 23, 2010.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Location:
    Farmington CT
    #1
    What do I need to operate in London? Just an adapter? Or, a separate charger?
     
  2. macrumors regular

    Joined:
    Apr 10, 2010
    #2
    I was there last summer. I used a power strip and an adapter. Worked great.
     
  3. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Location:
    Farmington CT
    #3
    I am asking what I need for the iPad.
     
  4. macrumors newbie

    Joined:
    Apr 23, 2010
    #4
  5. macrumors regular

    Joined:
    May 15, 2009
    Location:
    London, UK
    #5
    Just a UK plug to go on the iPad charger

    I imported my iPad and swapped the US plug for a UK one, works fine!
     
  6. macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 26, 2010
    #6
    Yup - just get an adapter or take off the 2 prong US plug (it slides off adapter) and slip on a 3 prong UK one (loads on ebay)

    Love Apple for releasing products that have no power issues for diff countries!!
     
  7. macrumors 6502

    mullman

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Location:
    NC
    #7
  8. macrumors 6502

    omgitscro

    Joined:
    Jul 12, 2008
    #8
  9. macrumors regular

    Joined:
    Jun 14, 2007
    #9
    All you need is an adapter.

    You can get them at the airport when you land at the duty free shops and wh smiths.

    Wll cost roughly $5
     

Share This Page