Google Chrome For Some Reason Will Not Play Flash YouTube Videos, I Only Hear Sound..

Discussion in 'Mac Applications and Mac App Store' started by rs14smith, Jun 29, 2010.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Dec 7, 2009
    #1
    Hey guys/ladies,

    For some odd reason, my Google Chrome browser will not show the videos from YouTube, but I can hear the sound in the background.

    This problem happened during either after I downloaded all of my OSX updates (this is a new macbook), or after I installed SilverLight to watch some videos on Netflix.

    In the past, neither of these had that effect on Google Chrome.

    Safari shows videos just fine, so I'm not sure why Google Chrome is all of a sudden having this issue.

    Thanks:rolleyes:
     
  2. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 7, 2009
    #2
    Just noticed that this happens in FireFox too. So FireFox and Chrome cannot view flash content, but Safari can just fine....:rolleyes:
     
  3. macrumors member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Location:
    USA
    #3
    Maybe a new version of flash? if not use Safari, works the best in my opinion. :apple:
     
  4. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 7, 2009
    #4
    I figured it out, after tons of research.

    Simply clear all browsing data (everything), uninstall/install flash, and restart your computer. I did a range of things before I rebooted, but after clearing all the data and rebooting that seemed to do the trick!

    I honestly just do not like a few things about Safari. Chrome just has ......it...not sure what that "it" is :)
     

Share This Page