Graphics Glitches on 2010 MBP i7 on ML?

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by youse123, Feb 18, 2012.

  1. macrumors newbie

    Jun 11, 2011
    Melbourne, Australia
    Just testing out Mountain Lion, has occurred to me that it may not have fully supported the NVIDIA graphics as shown in these pics below...

    Screen Shot 2012-02-18 at 6.33.56 PM.png

    Screen Shot 2012-02-19 at 2.59.45 PM.png

    On launchpad, have a look at the Automator logo. On Safari, have a look at the Top Sites tab. There are some others that I have experienced, but didn't think to screenshot them.

    I recently got my logic board replaced, so my computer could not be the problem. Also, I am furious that Apple hasn't added support for the Airplay Mirroring for the 2010 MBP i7 2.66GHz.
  2. macrumors regular


    Feb 18, 2012
  3. PBP
    macrumors 6502


    May 13, 2011
    Send a bugreport to Apple then, you are a developer right? :)
  4. macrumors 6502

    Jan 8, 2011
    United Kingdom
    Airplay may be added for your machine in DP2, I've seen someone on here report that he had being using AirPlay on a C2D MBA, so it may not be limited to SB.
  5. macrumors 65816

    Nov 19, 2005
    I don't mean to resurrect this old thread, but it's better than to start another.

    I also happened to have some minor glitches on graphics of my 2010 MBP 15" i7 with a newly installed Mountain Lion. Weird case is, my display background color looks fine on the Intel HD graphics but turns bluish as soon as the nVidia GT 330M kicks in, as if color calibration changes by itself.

    This is also a precursor to another hardly-reproducible problem of graphic glitches. It occurs only when Intel HD is used but not the nVidia graphics.
  6. macrumors 6502

    Dec 13, 2008
    furious? lol first world problems.

Share This Page