Guild Wars on Virtual PC

Discussion in 'Games' started by gamestriker, May 2, 2005.

  1. gamestriker macrumors regular

    Joined:
    Dec 18, 2004
    #1
    Does anyone know how the performance would be running Guild Wars on a 12" PowerBook with Virtual PC 7? Is it reasonably playable?

    I appreciate the help.
     
  2. takao macrumors 68040

    takao

    Joined:
    Dec 25, 2003
    Location:
    Dornbirn (Austria)
    #2
    no chance, sorry...

    on my mac mini i could hardly get age of empires II running VPC (on win 98)
    so i doubt you could play guild wars at all
     
  3. ravenvii macrumors 604

    ravenvii

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Location:
    Melenkurion Skyweir
    #3
    *chuckle*

    Oh yeah, it'll play AWESOME! G4's are equal DOUBLE P4's ya know! So a 1.5 GHz G4 equals a 3 GHz P4! So that game will run BLAZINGLY FAST on Virtual PC! Emulation and all! No graphic acceleration and all! Isn't that just amazing?! Go and buy Half Life 2 and Doom 3 too and play them in emulation! Virtual PC!

    *drowns in a huge lake of dripping sarcasm*
     
  4. Mav451 macrumors 68000

    Mav451

    Joined:
    Jul 1, 2003
    Location:
    Maryland
    #4
    If Raven's sarcasm rant wasn't clear, I'll just say it then.

    No.

    You want to play a PC-only game, you're gonna need a PC. I bet if the big 4 had the resources they had at Blizz, this woulda had a chance at being Mac too...oh well.
     
  5. csubear macrumors 6502a

    csubear

    Joined:
    Aug 22, 2003
    #5
    No.

    I use VPC 7 on my powerbook for writing ASP.NET webpages for school, and that can be painful. I wouldn't want to even think about a new game.


    Old dos game do play kinda good.
     
  6. 36183 Guest

    Joined:
    Jun 24, 2004
    #6
    or you can just use dos box http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/23607
     
  7. parrothead macrumors 6502a

    parrothead

    Joined:
    Sep 24, 2003
    Location:
    Edmonds, WA
    #7
    Any game that uses the 3D capabilities of the PC's graphics card WILL NOT PLAY on VPC. There have been many, many, threads asking this very question. It just won't work.
     
  8. JzzTrump22 macrumors 65816

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Location:
    New York
  9. makey macrumors member

    Joined:
    Apr 25, 2005
    Location:
    Massachusetts
    #9
    ROFL .... Sarcasm is great.
     

Share This Page