Halo 2 on Mac

Discussion in 'Mac and PC Games' started by magicjames92, May 20, 2007.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Apr 15, 2007
    #1
    Is anyone here a 1337 haxor that can mod Halo 2 to run on a mac for us?
     
  2. macrumors 65816

    twistedlegato

    Joined:
    Jun 15, 2006
    #2
    That would be great!

    But i dont think we can talk about illegal stuff here...
     
  3. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 15, 2007
    #3
    It's not illegal, its an "add on", buy halo 2, add on this to run it on mac
     
  4. macrumors 68020

    yippy

    Joined:
    Mar 14, 2004
    Location:
    Chicago, IL
    #4
    There are only two ways to get Halo 2 on mac is through an Xbox emulator (I don't think this is possible, at least not with todays hardware) or to install Vista using boot camp and then buy the Windows version when it is released later this year.

    There is no way to make an add on that will allow Halo, or any non-Mac game, to run on a Mac.
     
  5. macrumors 6502a

    AoWolf

    Joined:
    Nov 17, 2003
    Location:
    Daytona Beach
    #5
    Run it on vista if you have an intel mac. If you don't its not going to run very well anyway.
     
  6. Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #6
    Whaa?! Don't forget WINE with Crossover or Cider...its a good solution for quite a few games :)
     
  7. Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    Whakatane, New Zealand
    #7
    I'm still crossing my fingers for a surprise announcement of a Mac version, but I don't have much hope anymore :(
     
  8. Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #8
    Bungie really is a Microsoft studio, a real shame considering Halo was going to be a Mac game...and Microsoft are really milking it...I mean Vista-only Halo 2, and a Halo branded everything...
     
  9. macrumors newbie

    Joined:
    Mar 15, 2010
    #9
    why oh why???

    i dont understand why they dont make it for :apple:. even modding wont work for :apple:





    WHY???
     
  10. macrumors G3

    Huntn

    Joined:
    May 5, 2008
    Location:
    The Misty Mountains
    #10
    Bungie has moved away from it's roots, but it also split with MS (a while back I think). So who knows.
     
  11. macrumors 65816

    voyagerd

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Location:
    Rancho Cordova, CA
    #11
    I run it on my MacBook Pro under Windows 7 with Bootcamp, runs great a max settings!
     

Share This Page