has anyone seen this with Pro Tools?

Discussion in 'Digital Audio' started by mac's my homie, Feb 10, 2007.

  1. mac's my homie macrumors newbie

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Location:
    South Carolina
    #1
    I've been using Pro Tools LE 6.4 w/ Mbox on an iBook G4 flawlessly for 2 years. I upgraded from OS X 10.3.9 to 10.4.8. Now when I open Pro Tools is says "Dididesign hardware is in use by another application. (-1133)" It won't open past there.
    I thought maybe there was an upgrade for 10.4, but I didn't have much luck looking for one online.
    Any advice would be greatly appreciated! Thanks!
     

    Attached Files:

  2. BCains macrumors regular

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Location:
    Gold Coast, Australia
    #2
    To be running PTs on 10.4.8 you need to have PTs 7.3. Using Tiger you need atleast PT 7x.
     
  3. zimv20 macrumors 601

    zimv20

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Location:
    toronto
    #3
  4. mac's my homie thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Location:
    South Carolina
    #4
    I was afraid of that. I guess I'll just have to upgrade. Thanks for the advice!
     
  5. FullCollapse macrumors regular

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Location:
    Oneonta, NY
    #5
    do you have another program like reason running before you try and open pro tools? in one of my classes last semester i would get a similar message if reason was open first for some reason. if that is not the case, i have no idea.
     
  6. mac's my homie thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Location:
    South Carolina
    #6
    no, I quit all my programs before running. Thanks anyway!
     

Share This Page