help emac not connecting to the internet

Discussion in 'PowerPC Macs' started by MacHappytjg, May 5, 2008.

  1. MacHappytjg
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Location:
    Winnipeg
    #1
    so after coming home from school to see my finished downloads so now after putting it all on my external harddrive so now im trying to get on msn i look at my modom its fine go on firefox not connecting to google go reset modom and router nothing any one know whats going on
     
  2. ewilson6
    Expand Collapse
    macrumors 6502

    Joined:
    Nov 30, 2006
  3. MacHappytjg
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Location:
    Winnipeg
    #3
    yea i did where ever it shows if the ethernet cord is plugged in and it said it wasn't so i restarted and tried firefox and it worked weird :confused:
     
  4. ryannel2003
    Expand Collapse
    macrumors 68000

    ryannel2003

    Joined:
    Jan 30, 2005
    Location:
    Greenville, NC
    #4
    Whenever I used to have my eMac plugged up to my modem, I had to unplug the power outlet cord and plug it back in. Once I did that, it worked great.
     
  5. MacHappytjg
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Location:
    Winnipeg
    #5
    yea but the modem was all good so was the router so there was no need to reset them but i did anyway iunno it was the wierdest thing ever
     
  6. MacHappytjg
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Mar 24, 2008
    Location:
    Winnipeg
    #6
    random pic lol had to point that out sry
     

Share This Page