Help! Final Cut Pro sound

Discussion in 'Digital Video' started by Amy2005, Dec 23, 2005.

  1. Amy2005 macrumors regular

    Joined:
    Aug 10, 2005
    Location:
    North Yorkshire, England
    #1
    Hi
    I posted this in a different thread too but wasn't sure if i would get seen (sorry).
    I have Final Cut Pro HD and I'm doing my christmas work for my media moving image course at college.
    I have captured one of my footage tapes, but when i play the clips i captured back (without the logging and capturing window open) the sound doesnt work but the levels at the right hand side show that there is sound on the clip. But when the logging window is open the sound works.
    Does anyone know how to get the sound to work even with the logging window closed?
    Thanks
    Amy
     
  2. ruzzian macrumors member

    ruzzian

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Location:
    Southsea, UK
    #2
    Just to check... have you rendered the sound on the timeline? Sorry to ask if you have already done that. I usually find that is always the answer to problems in Final Cut. :D
     
  3. Amy2005 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Aug 10, 2005
    Location:
    North Yorkshire, England
    #3
    I never thought of that. how do you render just the sound? I'm a bit rusty at the moment, we havn't had a video project for a long time.
     
  4. Amy2005 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Aug 10, 2005
    Location:
    North Yorkshire, England
  5. ruzzian macrumors member

    ruzzian

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Location:
    Southsea, UK

Share This Page