Help Help my Cube!!!

Discussion in 'Macintosh Computers' started by doucy2, Nov 19, 2005.

  1. macrumors 65816

    doucy2

    Joined:
    Jul 7, 2005
    #1
    ok well i got a broken cube (suspected dead video card)
    when i go to boot nothing spins up and just the green light comes on inside.

    ok so i took it all apart and put the video card in my powermac to test and it works perfect
    so now i have to clue what to problem is
    any help would be appreciated

    cheers
     
  2. macrumors 601

    mjstew33

    Joined:
    May 29, 2005
    Location:
    Illinois
  3. thread starter macrumors 65816

    doucy2

    Joined:
    Jul 7, 2005
  4. macrumors newbie

    Joined:
    Nov 19, 2005
    #4
  5. thread starter macrumors 65816

    doucy2

    Joined:
    Jul 7, 2005
    #5
    i gave than a shot no luck :(
     
  6. macrumors 68040

    trainguy77

    Joined:
    Nov 13, 2003
    #6
    I don't know much about the cube, but open it up and see if it has fans in it(i bet it does) When you turn it on can you hear any of them spin up?, if there is a fan on the power supply in the back, does it spin up? If not you might have a dead power supply.
     
  7. thread starter macrumors 65816

    doucy2

    Joined:
    Jul 7, 2005
    #7
    the power supply is external, and it work
    thx for trying to help though
     
  8. macrumors 601

    mjstew33

    Joined:
    May 29, 2005
    Location:
    Illinois
    #8
    No fans in the cube ;)
     
  9. macrumors 68040

    trainguy77

    Joined:
    Nov 13, 2003
  10. macrumors 601

    mjstew33

    Joined:
    May 29, 2005
    Location:
    Illinois
    #10
    We all make mistakes ;)

    :)
     
  11. macrumors P6

    IJ Reilly

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    Palookaville
    #11
    The Cube has a reset switch on the motherboard, called the CUDA switch. I'm sure you can find a photo of it somewhere. I'd try that before I assumed the worst.
     

Share This Page