Help. iweb publishing error

Discussion in 'Web Design and Development' started by achie25, Feb 16, 2006.

  1. macrumors 6502

    Joined:
    Sep 2, 2005
    #1
    I just made my first web site with iweb but I get an error message when I try to publish to .mac.

    It says:

    Publish error
    An error occured while publishinng file "navbar_separator_0.png"

    I assume it is something to do with the navigation bar but I used a template from iweb and I am not sure how to fix it. Any ideas?
     
  2. Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #2
    Have you tried quitting iWeb and then reopening it? I had some problems with iWeb publishing that were fine once I reopened the app however my error message wasn't as specific.
     
  3. thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 2, 2005
    #3
    yeah I tried that and it didn't work
     
  4. thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 2, 2005
    #4
    I got it fixed. I redid the page that had the error (kinnd of a pain) and it fixed it. I was just hoping that there was an easier and quicker fix. Oh well.
     
  5. macrumors newbie

    Joined:
    Feb 20, 2006
    #5
    update issue

    I recently got the update for iweb and after that was installed was no longer able to publish. Had to uninstall it all and then install it again, but don't want to get anymore updates! Has anyone experienced this?
     
  6. Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #6
    Try resetting the preferences first by dragging com.apple.iWeb.plist to the Desktop whilst iWeb is closed.

    If it comes to this, a reinstall of iWeb really should involve dragging the app to the Trash and then reloading it from the iLife disks. However, there may be a better solution. :)
     
  7. macrumors newbie

    Joined:
    Feb 20, 2006
    #7
    thanks--I reinstalled iweb and it works great again, but just not sure what to do about updates. I guess I'll try it again when I have time to re-reinstall if it fails again. will keep the preferences thing in mind
     
  8. macrumors 6502

    Joined:
    May 24, 2005
    Location:
    The Moon
    #8
    Well, similar issues on my thread: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=181576

    The update brought in some (new ?) problems, I can't seem to find a way out yet.

    Hopefully another update from Apple quickly..

    (So far I'm stuck, I don't even know which page is faulty out of my 50).

    A.
     

Share This Page