HELP....macbook and bootcamp problems

Discussion in 'Buying Tips and Advice' started by farqueue, Jul 13, 2006.

  1. farqueue macrumors 6502

    farqueue

    Joined:
    Jun 18, 2006
    #1
    hey ppl, i installed windows SP1 with bootcamp and obviously it failed.... now i have a problem...

    i used bootcamp mamanger to delete that partitiion. but now everytime i boot up my macbook, there is a picture of an earth flashing for about 30 seconds, before the apple logo comes up... boot time takes so much longer now.... someone plz help me rectify the problem!!!
    thanks
     
  2. Shadow macrumors 68000

    Shadow

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Location:
    Keele, United Kingdom
    #2
    Well why did you try and install XP SP1 in the first place? You should have researched it and found out that only XP SP2 works.
     
  3. xfiftyfour macrumors 68030

    xfiftyfour

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Location:
    Clemson, SC
  4. Shadow macrumors 68000

    Shadow

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Location:
    Keele, United Kingdom
    #4
    Tis indeed.
     
  5. farqueue thread starter macrumors 6502

    farqueue

    Joined:
    Jun 18, 2006
    #5
    awww,... no way... theres got to be something which can fix it.
     
  6. Abstract macrumors Penryn

    Abstract

    Joined:
    Dec 27, 2002
    Location:
    Location Location Location
    #6
    I can't think of any solution. You did mess with your HD by creating a partition and installing WinXP SP1.

    "Itz jo fault."


    Back your stuff up and reformat. I don't know if this will work or not, but maybe you can use Carbon Copy Cloner and make a clone of your OSX partition, reformat, and simple put everything back to the way it was.
     

Share This Page