Help me out (website on MobileMe)

Discussion in 'Apple Music, Apple Pay, iCloud, Apple Services' started by Anthonydrums, Feb 8, 2010.

  1. macrumors newbie

    Anthonydrums

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Location:
    Amsterdam
    #1
    Hey guys,

    I've been using iWeb a while now but i am very interested in purchasing the Mobileme package cause i bought a new Iphone. However... I am aware that in collaboration with this subscription you will have the option to place your website on this account. How exactly does that work. Will i be able to move my existing domain name to this Mobileme account? If so can somebody explain how?

    Thanks in advance

    Greets :apple:
     
  2. macrumors 603

    swiftaw

    Joined:
    Jan 31, 2005
    Location:
    Omaha, NE, USA
    #2
    In iWeb you would just choose to publish to MobileMe, and I think it allows you to use your own domain name.
     
  3. thread starter macrumors newbie

    Anthonydrums

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Location:
    Amsterdam
    #3
    Thanks for the quick reply.

    I already have this existing domain name with another provider can i just move this to my MobileMe Account?

    Greets :apple:
     
  4. macrumors 6502a

    Penguissimo

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Location:
    Michigan
    #4
    Yep! I have mine set up this way; I don't remember off the top of my head exactly what the process was, but MobileMe had a pretty thorough tutorial in the setup pane of the (browser, not System Preferences) configuration. If I recall correctly, you just tell MM what your domain name is, then create a CNAME record for MobileMe with your domain name provider. Apple holds your hand through the process pretty well, so it's hard to go wrong ;)
     
  5. thread starter macrumors newbie

    Anthonydrums

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Location:
    Amsterdam
    #5
    Thanks!... I'm probably going to the store today...
     
  6. macrumors 68040

    IgnatiusTheKing

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Location:
    das Fort
    #6
    I know you said you've been using iWeb, but in case you ever decide to make your website more in-depth than what iWeb can offer you, know that you can't use PHP on MobileMe.
     
  7. macrumors 6502a

    Macsterguy

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Location:
    Texas
    #7
  8. thread starter macrumors newbie

    Anthonydrums

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Location:
    Amsterdam
    #8
    Heaps of thanks to all the repliers
     

Share This Page