HELP my gaming mouse no longer works with expose..

Discussion in 'Games' started by ijimk, Aug 10, 2004.

  1. ijimk macrumors 6502a

    ijimk

    Joined:
    Jun 17, 2004
    Location:
    Here
    #1
    I have a logitech mx 510 and previous to the 10.3.5 update expose worked fine with the 4 , 5 , 6 buttons on the mouse. After the update i cannot get the mouse to work with it, but it does work on the apple keyboard. i even installed the software that came with the mouse thinking it would solve it but it did not. You see prior to 10.3.5 i did not install anythhing extra for the mouse to work in expose i just went into system pref>expose and pulled down the menu and selected which mouse button for each action. I can do so now but with the installed software it says i have 32 buttons when i really only have 8. All i want is my expose to work just like it did prior to the update. I just want to use my mouse not my keyboard. Anyone PLEASE HELP ME....
     
  2. titaniumducky macrumors 6502a

    titaniumducky

    Joined:
    Nov 22, 2003
    #2
    It sounds like you should check Logitech's website for a pending update.
     
  3. crazzyeddie macrumors 68030

    crazzyeddie

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    Florida, USA
    #3
    This happens to me all of the time. Sometimes a restart fixes it, sometimes it just randomly fixes itself. Maybe try running Repair Permissions? If that doesn't work, one time I had to do an Archive and Install of OS X to fix it. Im using an M$ mouse with no special drivers.
     

Share This Page