help with wifi

Discussion in 'iPod touch' started by lazypotsmoker, Jan 4, 2008.

  1. macrumors newbie

    lazypotsmoker

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Location:
    imagination land
    #1
    At my house I can connect to the internet and get three bars but in about ten seconds it starts going to 2 bars then no bars and it says no server is found even though im right next to the wifi attenna. is there a reason why it does this and/or a way to fix it

    spank you
     
  2. macrumors 6502a

    xXriderXx7

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Lake Elsinore, California
    #2
    Uh.
    Stop smoking pot?

    Jk.
    Ive found that resetting your router, turning it off then on again, will help.
     
  3. thread starter macrumors newbie

    lazypotsmoker

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Location:
    imagination land
    #3
    hey i can stop smoking pot whenever i want to stop but next week is better

    thanks for the reply
     
  4. macrumors 6502a

    xXriderXx7

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Lake Elsinore, California
    #4
    Hahaha
    Good one.

    Next week always sounds better.
     
  5. thread starter macrumors newbie

    lazypotsmoker

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Location:
    imagination land
    #5
    its still doing it I think its my ipod cause my laptop is getting the wifi just fine is there ne thing I can do with my ipod to fix it
     
  6. macrumors 6502a

    xXriderXx7

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Location:
    Lake Elsinore, California
    #6
    I dont think there is anything short of hardware modification you can do.

    Id take it to the Apple Store and get a replacement.
     
  7. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 7, 2008
    #7
    I had a similar problem but managed to fix it by changing the 'channel' on my router. I have a Belkin router. In the settings you can change the channel (mine was on 11 and now on 12). This fixed the problem. I don't really know what this does, but I assume it was getting interference from a neighbours wifi signal which might have been on the same channel (but i could be talking rubbish). either way, my ipod now connects every time.
     

Share This Page