Help

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by jermsmingy, Aug 31, 2003.

  1. jermsmingy macrumors regular

    Joined:
    Feb 25, 2002
    Location:
    Houston
    #1
    I just got a clie for free. It is the PEG-N610C. Anyway, I tried to sync it with my mac and found out you needed to get missing sync. So I went and paid the 30 bucks for it. I installed palm desktop. Then installed missing sync. I want it to work with iSync so I installed the isync palm conduit. I have installed at least 4 times and the conduit still does not show up in the hot sync manager. So I got on my dad's iMac which he syncs with his treo. I copied the isync palm conduit over and placed it in the proper folder. The isync conduit now appears in hot sync but my clie does not appear in isync. It should just appear but I tried searching for devices also and it found nothing. I reinstalled palm desktop 4.1 missing sync and the palm conduit and it still does not work. Anyone have any similar problems? Does anyone have any ideas on how to get it to work? Thanks for your help.
     
  2. Doctor Q Administrator

    Doctor Q

    Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #2
    Sorry, I don't know enough about this subject to help you. But I do ask a favor. When you post to ask for help, please set the Subject to something more descriptive, like "Need help syncing clie". That way, those who know about the subject will be more likely to read it and respond, and those of us who know nothing about it can skip it.
     

Share This Page