how can i install quake 3 on my intel imac?

Discussion in 'Games' started by biohazard6969, Mar 20, 2006.

  1. biohazard6969 macrumors 6502a

    biohazard6969

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Location:
    toronto canada
    #1
    i need to know how i can install quake 3 on my intel iMac. since it doesn't support classic environment i can't run the installer. does anyone know if there is a way to do this?
     
  2. jamesmcd macrumors 6502a

    jamesmcd

    Joined:
    Feb 18, 2006
    Location:
    Wellington, New Zealand
    #2
    There is actually a OSX Universal Binary for Q3, just go to apple's game section and search for it.

    EDIT:

    Oh Right, Install Quake III. Well I would install it on a PPC, and copy the folder accross. Worked for me.
     
  3. javabear90 macrumors 6502a

    javabear90

    Joined:
    Dec 7, 2003
    Location:
    Houston, TX
  4. jamesmcd macrumors 6502a

    jamesmcd

    Joined:
    Feb 18, 2006
    Location:
    Wellington, New Zealand
    #4
    ay? No point installing Windows for Quake III. Simply because there is a UB version, and also because there are no video drivers for XP yet.
     
  5. Rocksaurus macrumors 6502a

    Rocksaurus

    Joined:
    Sep 14, 2003
    Location:
    California
    #5
    Does the CD have an installer application alone or can you get at all the files? All you really need to do to "install" Q3 is copy all the .pk3 and .pk0 and whatever files to the Q3 directory and put the UB of Q3 in that directory. I'm 90% sure of this...
     

Share This Page