How do you load an app on the iTouch?

Discussion in 'iPhone and iPod touch Apps' started by laddy1967, Jul 10, 2008.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    4
    #1
    Just trying to figure out how you load the apps on your iTouch once you have downloaded them form iTunes?
     
  2. macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    999
    Location:
    Manchester, UK
    #2
    You need the 2.0 firmware.
     
  3. macrumors 68040

    matticus008

    Joined:
    Jan 16, 2005
    Messages:
    3,341
    Location:
    Bay Area, CA
    #3
    You'll need to buy the 2.0 firmware ($9.99) when it becomes available, either today or tomorrow. It has not officially been released yet, so just be patient.
     
  4. macrumors newbie

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    4
    #4
    Loading apps

    In the true Aussie spirit...Thanks mate.
     

Share This Page