How do you rename new AppleTV?

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by parkds, Sep 30, 2010.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2003
    #1
    I don't know if I am just missing something, but how do you rename the new AppleTV? If you look in the Remote App, it is simply named Apple TV. This obviously gets very confusing with more than 1 unit on your network. Unlike the old AppleTV, the new unit does not show up in the "devices" sidebar or the "AppleTV" list in preferences.

    Thanks!
     
  2. macrumors 68020

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Location:
    Kitchener, Ontario
    #2
    On your Apple TV, go to Settings, then General...then Name. Did you look there?
     
  3. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 23, 2003
    #3
    Of course not. That would have been way too obvious. Thanks much!
     
  4. macrumors member

    Joined:
    Aug 25, 2009
    #4
    Yep, they have a bunch of defaults and you can do a custom name from there too.
     
  5. macrumors 68020

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Location:
    Kitchener, Ontario
    #5
    :D No prob.
     

Share This Page