How do you take a screenshot in Windows?

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by zen, Apr 7, 2007.

  1. zen
    macrumors 65816

    Joined:
    Jun 26, 2003
    #1
    Running XP under Boot Camp - given that my Macbook has no print screen button, how can I take a screen shot?
     
  2. macrumors G4

    Eraserhead

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Location:
    UK
    #2
    Either the bootcamp or other software should be able to remap the key.
     
  3. macrumors 68020

    juanster

    Joined:
    Mar 2, 2007
    Location:
    toronto
  4. macrumors regular

    Joined:
    Apr 20, 2007
    #4
    :apple: shift 3
    will take a screenshot and put it on the desktop

    :apple: shift 4
    will let you take a screenshot of an area that you choose. you press those keys and the mouse icon changes.. then just select the area.
     
  5. macrumors 68020

    juanster

    Joined:
    Mar 2, 2007
    Location:
    toronto
    #5
    great thx for the help, mr.textor can u please check your pm whenevr you get a chance,...
     
  6. macrumors newbie

    Joined:
    Feb 11, 2008
    #6
    There are several ways to make a screenshot :)
     
  7. macrumors 68040

    Neil321

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Britain, Avatar Created By Bartelby
    #7
    If none of the above work while in windows try either

    SHIFT+FN+F11

    OR

    SHIFT+ALT+FN+F11
     
  8. macrumors 6502a

    shardey

    Joined:
    Jan 28, 2010
    #8
    I figured I would post this, from my 17" 2.3ghz i7 with the Kingston hyperx 1866mhz 8gb.
     

    Attached Files:

Share This Page