How much VRAM memory did 1.5 ghz PB's have?

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Jschultz, Sep 22, 2006.

  1. Jschultz macrumors 6502a

    Jschultz

    Joined:
    Mar 14, 2005
    Location:
    Chicago, IL
    #1
    I just got a (new to me) 17" powerbook G4, and after browsing lowendmac.com, I presumed the only option was 64 mb of VRAM, from the ATI Mobility radeon...however, i just opened 'about this mac' and it's showing 128mb? Was the particular lappy a BTO?

    TIA
    Jimmy
     
  2. ChrisBrightwell macrumors 68020

    ChrisBrightwell

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Location:
    Huntsville, AL
    #2
    Yes, the later PBs had a 128MB VRAM BTO option.
     
  3. Jschultz thread starter macrumors 6502a

    Jschultz

    Joined:
    Mar 14, 2005
    Location:
    Chicago, IL
    #3
    Hmm, nice. I'm sure someone somewhere is moaning because I'll never put this vram to use. Nope, it's just word, safari, and flash animation for this pb! :D
     
  4. BurtonCCC macrumors 65816

    BurtonCCC

    Joined:
    May 2, 2005
    Location:
    Wheaton/Normal, IL
    #4
    I'll trade you a 12" PB for your 17"... if you're not going to use the graphics. And if you like using Flash, I bought Macromedia Studio MX for the machine. I'll include the install discs are everything. And I live in Wheaton, so it'd be a simple trade. ;)

    Not kidding.

    Daniel.
     
  5. ®îçhå®? macrumors 68000

    ®îçhå®?

    Joined:
    Mar 7, 2006
    #5
    The PBs from 2005 had a 128MB BTO 128MB VRAM, but the 1.67GHz dual layered SD ad that as custom.
     

Share This Page