How to generate barcode in Access

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by huawu, Apr 22, 2012.

  1. huawu
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    Mar 29, 2012
    #1
    Does anyone know how to generate barcode in Office 2007 Access? Do I use a barcode control or a barcode font?
     
  2. MisterMe
    Expand Collapse
    macrumors G4

    MisterMe

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Location:
    USA
    #2
    You do understand that this is an Mac forum area dedicated to Mac applications, don't you? Access 2007 is a Windows-only application.
     
  3. motola
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    Mar 31, 2012
    #3
    I suggest you to download the barcode fonts, it is much easier to create barcode. You can use it in text box.
     
  4. david0
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    Mar 29, 2012
    #4
    There are two ways to create barcode, one is barcode control, the other is barcode font. I feel barcode control is much better without encountering Access. My barcode control for winform works quite well, but it needs some programming.
     
  5. huawu
    Expand Collapse
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 29, 2012
    #5
    Thanks for all your kind reply, I learnt a lot about generating barcode, I have used the barcode control that you said, it is indeed good.
     

Share This Page