How To Properly Load Vista

Discussion in 'Apple, Inc and Tech Industry' started by pilotError, Feb 3, 2007.

  1. Teh Don Ditty macrumors G4

    Teh Don Ditty

    Joined:
    Jan 15, 2007
    Location:
    Maryland
  2. Xander562 macrumors 68000

    Xander562

    Joined:
    Apr 2, 2006
    #3
    How on earth did MICROSOFT of all people make it so easy to install??? :eek: :D
     
  3. psycoswimmer macrumors 65816

    psycoswimmer

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Location:
    USA
  4. TheBobcat macrumors 6502

    TheBobcat

    Joined:
    Nov 1, 2006
    Location:
    East Lansing, Michigan
    #5
    Apple should start a promotion. If you buy Vista and it F's up your computer, you can send in your Vista disks and receive a credit at the Apple store for your purchase amount.

    Although the MS fanboys' bitching in the comments was more funny than the video I must say.
     
  5. clevin macrumors G3

    clevin

    Joined:
    Aug 6, 2006
    #6
    the guy is lying, i wonder if somebody will make the same statement when they try to load a OSX disk into any pc they bought from bestbuy, lol
     
  6. clevin macrumors G3

    clevin

    Joined:
    Aug 6, 2006
    #7
    wow, u can write to Jobs see if he would like to do that. I for one, would be very interested to see whats gonna happen once apple launch this project.
     
  7. twoodcc macrumors P6

    twoodcc

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Location:
    Right side of wrong
    #8
    yeah, it was alright:)
     
  8. grafikat macrumors 6502a

    grafikat

    Joined:
    Dec 5, 2003
    #9
    I've been having problems getting vista to install on parallels....when I saw the topic, I though...yea...load in file 13.....great minds!
     

Share This Page