I cant Quote

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by jamesW135, Oct 13, 2005.

  1. jamesW135 macrumors 6502a

    jamesW135

    Joined:
    Apr 30, 2005
  2. Blue Velvet Moderator emeritus

    Joined:
    Jul 4, 2004
    #2
    No, it's now called 'Reply' and sits on the right-hand lower corner of the post which you want to quote.

    Same thing, different name.
     
  3. Lacero macrumors 604

    Lacero

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #3
    Please don't quote me on this, but I think the change from 'quote' to 'reply' is a bit misleading. There are two reply buttons but one serves a very different purpose. I think it's a bit confusing, if I say so myself.
     
  4. CanadaRAM macrumors G5

    CanadaRAM

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Location:
    On the Left Coast - Victoria BC Canada
    #4
    Quite quickly reached quote quotient, quietly quit.
     
  5. Doctor Q Administrator

    Doctor Q

    Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #5
    I agree. "Reply" vs. "Post Reply" is a non-obvious distinction and vBulletin should have left the "Quote" button with its old name.

    And you can reply me on that!
     
  6. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #6
    I replaced the Reply button with the Quote button. When your browser clears its cache, it should show up now.

    arn
     
  7. Chaszmyr macrumors 601

    Chaszmyr

    Joined:
    Aug 9, 2002
    #7
    This can also be forced by opening the image in a new window, refreshing it, then refreshing the forum page.
     
  8. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #8
    Very interesting. Good work as always, with the quick fix, Arn! :)

    [​IMG]
     
  9. ~Shard~ macrumors P6

    ~Shard~

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Location:
    1123.6536.5321
    #9
    "Quote", "Reply", whatever - I think we can all figure it out... ;) Can't we?.... :eek:
     
  10. Chaszmyr macrumors 601

    Chaszmyr

    Joined:
    Aug 9, 2002
    #10
    "No one ever went broke underestimating the intelligence of the American public."
     
  11. ~Shard~ macrumors P6

    ~Shard~

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Location:
    1123.6536.5321
    #11
    Nice one. ;) However I must point out for the record that I am Canadian. :p :cool:
     
  12. Chaszmyr macrumors 601

    Chaszmyr

    Joined:
    Aug 9, 2002
    #12
    Yeah, but you can figure it out. :p
     
  13. ~Shard~ macrumors P6

    ~Shard~

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Location:
    1123.6536.5321
    #13
    Yes, very good point, I see what you mean. ;) :)
     
  14. Doctor Q Administrator

    Doctor Q

    Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Location:
    Los Angeles
  15. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #15
    Well, if you insist. :D It does bear saying multiple times. :)
     
  16. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #16
    I can quote just fine, but I was wondering if there is anyway to write "Originally Posted by EricNau" at the beginning, without writing out.
    Does that question make sense? I was just wondering if there was a shortcut that I don't know about.
     
  17. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #17
    Just after the "[QUOTE" part, type in "=name of poster" before the next "]" which is before the rest of the quote. :)
     
  18. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #18
    Did this work?
     
  19. ~Shard~ macrumors P6

    ~Shard~

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Location:
    1123.6536.5321
    #19
    Maybe I misunderstand you, but you don't have to write it out, and it does do it automatically for you. For instance, in this very reply, I simply hit the Quote button to your message, and the beginning of the quoted text will read "Originally Posted by EricNau" without me having to type anything.
     
  20. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #20
    Yep. Well done EricNau. Of course, using the Quote button does it automatically for you. :)
     
  21. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #21
    ha ha! I feel like an idiot! I never notciced the "quote" button at the bottom of everyone's reply. It's amazing, if I just hit that it does everything for me. It took me how many posts to figure that out? ha ha
     
  22. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
  23. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #23
    ya, wow I did it again - this makes it all the more fun!
    :p
     
  24. ~Shard~ macrumors P6

    ~Shard~

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Location:
    1123.6536.5321
    #24
    Ah, I see what he means, i think. Yes, doing that you can quote anyone indirectly without needing to directly quote their post. For instance:

    :cool:
     
  25. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #25
    OK, but now that I've figured that out, it is still a quote button for me, what is this reply button, I'm confused.
     

Share This Page