I need America's Army 2.0a

Discussion in 'Games' started by grapes911, Apr 14, 2004.

  1. Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #1
    I decided I'd try to game on my mac instead of always using my pc, so I figured AA:O was a good free game to test out be for I started to buy games. I've been trying to dowload it for a week now with no luck. It never download, or stops in the middle, or whatever.

    If someone has it and would ftp it to me or allow me to ftp if from them, I'd be very appreciative. Please leave a message or PM me if you are willing to help.

    Thanks a lot.
     
  2. macrumors 68020

    Joined:
    Jul 3, 2003
    #2
  3. thread starter Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #3
    I've tried that one, but they only have 2.0. I figure if I'm going to downlaod a full version, I should at least get the newest one. I may try to dowload 2.0 and get the patch to 2.0a.
     
  4. thread starter Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #4
    I have someone uploading it into my ftp right now. Thanks.
     
  5. macrumors 68020

    Joined:
    Aug 9, 2000
    Location:
    54140
    #5
    i am also very interested as i have also had extreme difficulties. if you could provide it to me that would be wonderful...

    none of the mirrors work... i've tried every one i can find twice now (over a 2 week span) and still no luck
     
  6. macrumors newbie

    Joined:
    Apr 5, 2004
    #6
    do you think it will run on a 600 MHz G3? because its min requirements is a 700MHz G4? Also does anyone know where else i could get the game because the site that applekid gave won't work thanks
     
  7. thread starter Moderator emeritus

    grapes911

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Location:
    Citizens Bank Park
    #7

    I'm going to have to say it won't be worth playing on your ibook. My 500mhz ibook was choppy. My dual 500mhz powerMac was fine.
     

Share This Page