I5 doing some weird stuff

Discussion in 'iPhone' started by Arnezie, Dec 19, 2012.

  1. macrumors 65816

    Arnezie

    Joined:
    Oct 10, 2011
    #1
    Ok I've had my iPhone 5 since launch and I keep getting these weird screens the last few days ,I'll post two pictures of the different screens the one doesn't show my carrier which is AT&T just the signal bars and then the other one that keeps coming up is a login screen but nothing shows up
    ImageUploadedByTapatalk1355927824.457775.jpg ImageUploadedByTapatalk1355927844.404442.jpg
     
  2. macrumors regular

    Joined:
    Aug 26, 2012
    #2
    I've been getting those login screens on my iPhone 5 with a blank page too. It's kinda annoying. I'm also on AT&T by the way, and I haven't seen that page in the past week or two.

    I thought it had something to do with my Wi-Fi connection at home since it's been a bit spotty lately, but now I think it's an AT&T bug.
     
  3. thread starter macrumors 65816

    Arnezie

    Joined:
    Oct 10, 2011
    #3
    Anybody else besides the two of us have this problem
     
  4. macrumors 68020

    rmhop81

    Joined:
    Apr 4, 2005
    Location:
    Dallas, Tx
    #4
    i haven't had those problems, but i have problems about every other day with my LTE and i need to toggle airplane mode on and off to get it to work again.
     
  5. macrumors 6502

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Location:
    PA
    #5
    I've seen that like once it twice, toggled the airplane mode for it to fix itself
     
  6. macrumors 6502

    Joined:
    Oct 18, 2012
    #6
    Try a network reset.
     
  7. macrumors newbie

    Joined:
    Dec 15, 2012
    #7
    screen

    The screen looks very much like what you see with safari when you are asked to log in to a wifi network like a a cafe where you need to agree to terms and conditions or enter a password before you can connect.
     
  8. macrumors member

    FixBrokeni

    Joined:
    Dec 12, 2012
    #8
    Try a restore and let us know if the problem persists.
     
  9. thread starter macrumors 65816

    Arnezie

    Joined:
    Oct 10, 2011
    #9
    I think this weekend I will
     
  10. macrumors regular

    Joined:
    Feb 4, 2010
    #10
    I get that screen on the left when I try to join various hospital wifi networks. I'm on 6.0.2 on iPhone 5.
     
  11. macrumors 6502a

    Blackberryroid

    Joined:
    Aug 8, 2012
    Location:
    /private/var/vm/
    #11
    iPhone 5 has a ton of problems, but they are iOS bugs, not iPhone 5's.

    I had a problem with the Music app, the UI elements are off-screen, the album artwork was still stuck with coverflow mode while the rest is already in portrait, etc.
     
  12. macrumors regular

    TSKY74

    Joined:
    Apr 14, 2012
    #12
    I used to have that same log in issue. Haven't had it for a while now. I did a restore from back up. I also did a reset to my modem and router. So all in all, not sure what fixed it, but no problems now. Good luck.
     

Share This Page