iAds no longer shown after upgrading phone to iOS5.1

Discussion in 'iPhone/iPad Programming' started by zettahertz, Mar 7, 2012.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    May 25, 2011
    #1
    This is a weird issue, somehow there's no more ads showing in my production app after i upgraded my iPhone 4, 3GS and iPad to iOS 5.1

    They're working fine still in 5.0.1 on a 4S.
    And simulator on 5.1 works perfectly fine and showing the test ad banner.

    Anyone else having this problem?
     
  2. macrumors member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    #2
    Have no clue on how to upload my screenshot at 12:10AM but I successfully saw iAds in Dots Free on iOS 5.1 (iPod touch 4th generation).
     
  3. macrumors regular

    Joined:
    Aug 26, 2010
    #3
    Check the time on the iPad.
     
  4. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 25, 2011
    #4
    hmm, it started working fine today for 5.1. guess it's something going on in iads yesterday.
     
  5. macrumors newbie

    Joined:
    Oct 29, 2011
    #5
    Same problem here from italy. iAd is not working on the iPhone (5.1) whereas there are no problem on the simulator
     
  6. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 25, 2011
    #6
    yeah, something is wrong. Although I did get an ad earlier, the chances of getting one are extremely low. Most of the time, none are showing in 5.1

    There's a thread here in the dev forums where others are having the same issue:
    https://devforums.apple.com/message/629783#629783
     
  7. macrumors newbie

    Joined:
    Oct 29, 2011
    #7

Share This Page