IB3 created NSToolbars with Tiger...

Discussion in 'Mac Programming' started by guitarmaster18, Jan 30, 2008.

  1. macrumors regular

    guitarmaster18

    Joined:
    Mar 27, 2007
    #1
    Alright, I have a couple of questions

    Will an app that contains an NSToolbar created with IB3 in leopard work on tiger?

    If the above is not possible, would I be able to achieve the same effect if I used GenericToolbar with IB2 and then used the converter to convert it to IB3?

    Thank You.
     
  2. macrumors G4

    Eraserhead

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Location:
    UK
    #2
    No, you'll have to do it programmatically, see this for how.
     
  3. thread starter macrumors regular

    guitarmaster18

    Joined:
    Mar 27, 2007
    #3
    Alright, that's what I thought.

    Thank You.

    EDIT: I have just achieved the same effect by simply doing the interface in IB2 with generic toolbar. I had to create two different versions of the software, "Leopard" version and "Tiger version". The tiger version does not work on leopard and vice versa.
     
  4. macrumors G4

    Eraserhead

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Location:
    UK
    #4
    I personally don't like that when downloading, so I'd stick with the Tiger method, it'll also be more maintainable, but its up to you :).
     
  5. thread starter macrumors regular

    guitarmaster18

    Joined:
    Mar 27, 2007
    #5
    Yeah, you're probably right. Plus, I really dislike the way the GenericToolbar works. It'd probably be easier to just to do it programmatically.

    Thank You
     

Share This Page