IB3 created NSToolbars with Tiger...

Discussion in 'Mac Programming' started by guitarmaster18, Jan 30, 2008.

  1. guitarmaster18
    Expand Collapse
    macrumors regular

    guitarmaster18

    Joined:
    Mar 27, 2007
    #1
    Alright, I have a couple of questions

    Will an app that contains an NSToolbar created with IB3 in leopard work on tiger?

    If the above is not possible, would I be able to achieve the same effect if I used GenericToolbar with IB2 and then used the converter to convert it to IB3?

    Thank You.
     
  2. Eraserhead
    Expand Collapse
    macrumors G4

    Eraserhead

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Location:
    UK
    #2
    No, you'll have to do it programmatically, see this for how.
     
  3. guitarmaster18
    Expand Collapse
    thread starter macrumors regular

    guitarmaster18

    Joined:
    Mar 27, 2007
    #3
    Alright, that's what I thought.

    Thank You.

    EDIT: I have just achieved the same effect by simply doing the interface in IB2 with generic toolbar. I had to create two different versions of the software, "Leopard" version and "Tiger version". The tiger version does not work on leopard and vice versa.
     
  4. Eraserhead
    Expand Collapse
    macrumors G4

    Eraserhead

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Location:
    UK
    #4
    I personally don't like that when downloading, so I'd stick with the Tiger method, it'll also be more maintainable, but its up to you :).
     
  5. guitarmaster18
    Expand Collapse
    thread starter macrumors regular

    guitarmaster18

    Joined:
    Mar 27, 2007
    #5
    Yeah, you're probably right. Plus, I really dislike the way the GenericToolbar works. It'd probably be easier to just to do it programmatically.

    Thank You
     

Share This Page